Spring til indhold

Det canadiske byggemarked fortsætter væksten

15.06.2015  12:56
Byggeboom i Canada med en årlig vækstrate på 5-8 procent giver gode eksportmuligheder for den danske byggebranche.
Den canadiske byggeindustri er særdeles attraktiv. Især Toronto-området har over det sidste årti set et byggeboom med en årlig vækstrate på 5-8 procent, og Toronto er på nuværende tidspunkt den førende by i verden inden for højhusbyggerier – foran både New York samt Mexico City. Ligeledes har Toronto samt områderne omkring byen en lang række storstilede projekter i udsigt for de næste par år. Disse tæller offentlige såvel som private byggerier og alene de ti største kommende projekter bliver søsat med et samlet budget på over 140 mia. kroner.

Med den nye frihandelsaftale mellem Canada og EU (CETA) der eliminerer 95 procent af alle tariffer på handel mellem de to økonomier er vejen således banet for langt større eksport af danske varer til Canada – især byggebranchen kan drage fordel af de nye muligheder som aftalen skaber, og eksporten til Canada forventes at stige med 20 procent over de næste par år.

I forbindelse med den årlige Construct Canada messe organiserer Eksportrådet i Toronto et markedsbesøg til Canada fra d. 2.-4. december,  hvor vi inviterer leverandører inden for byggeri, infrastruktur samt gør-det-selv-løsninger til at deltage. Formålet er at assistere danske virksomheder med at opbygge samt videreudvikle relationer til canadiske modparter for på længere sigt at skabe øget eksport af danske løsninger til det canadiske marked.

Eksportrådet i Toronto har mange års erfaring på området og kan tilbyde adgang til et stort netværk indenfor branchen. Programmet vil inkludere deltagelse på Construct Canada messen og vil derudover indeholde:

• Indblik i nye projekter og besøg på byggepladser med førende udviklere i Toronto
• Deltagelse i seminarer med de største distributører på markedet hvor relevante emner vil være; markedsstrukturer og -tendenser.
• Mulighed for at opnå ny viden på området samt at blive inspireret
• Netværksmiddag afholdt i Generalkonsulens residens i Toronto

Se invitationen her.

For mere information samt tilmelding til markedsbesøget, kontakt venligst:
Irina Vasiliu
Trade Advisor
Tlf.: +1 (416) 640 1303
E-mail: irivas@um.dk

Jess Møller Knudsen
Head of Mission and Trade Commissioner
Tlf.: +1 (416) 962 5661 x325
E-mail: jeknud@um.dkSeneste nyt

    Se alle