Spring til indhold

Byggeboom i kikkerten

19.04.2016  14:42
Nyt offentligt budget lover dobbelt vækst i Canada, som i forvejen er et af de mest attraktive markeder for byggeri.

'' 
Canadas nye regering har øremærket 120 milliarder dollars til infrastruktur over de næste 10 år, det er en fordobling af det tidligere budget. Den canadiske byggeindustri var i forvejen særdeles attraktiv med årlige vækstrater på 5-8 procent over det sidste årti.

Både det canadiske og det amerikanske marked viser stor interesse for innovative danske løsninger. Dette gælder lige fra byggematerialer til design og arkitektur. Byggeri var derfor også et helt centralt fokusområde tilbage i 2014, da Kronprinsparret stod i spidsen for det største officielle, danske eksportfremstød i Canada nogensinde.

En af de 24 virksomheder, som deltog under fanen for grønt byggeri, 3XN, kunne i april måned fejre offentliggørelsen af deres første nordamerikanske projekt, som de udvikler i samarbejde med Canadas førende bygherre for boliger, Tridel, og en af verdens førende ejendomsudviklere, Hines, som har hovedkontor i staten Texas i USA.
Eksportrådet i Toronto har stort fokus på at hjælpe danske virksomheder inden for byggeri, arkitektur og design ud på markedet i Canada og i USA.

”3XN vil komme til at sætte sit præg på en af verdens største havnefrontsudviklinger, og det er ikke kun en sejr for 3XN, men også for Toronto for ikke at tale om andre danske virksomheder, der kommer til at nyde godt at den øgede opmærksomhed på danske erfaringer,” siger Jess Møller Knudsen, handelschef i Toronto.

Hvis du vil vide mere
Handelskontoret i Toronto
Krista Friis
Tlf.: +1 (416) 640 7485
E-mail: krisft@um.dkSeneste nyt

    Se alle