Spring til indhold

Bliv praktikant på ambassaden!

04.08.2016  17:12

Vi har netop slået to spændende praktikstillinger op for danske kandidatstuderende, der gerne vil prøve kræfter med ambassadearbejde inden for enten Public Diplomacy og kommunikation eller politik og økonomi. Praktikken løber i forårssemestret 2017, og ansøgningsfristen er d. 15. september 2016.

Kommunikations- og kulturområdet:

Som kommunikations- og kulturpraktikant vil hovedvægten af dit arbejde være på ambassadens Public Diplomacy og kulturelle arbejde i Canada. Du vil bl.a. være med til at tilrettelægge den eksterne kommunikationsindsats, arrangere kulturelle arrangementer og varetage kontakten til den canadiske offentlighed. Alt sammen med det formål at fremme danske interesser og skabe et klart og positivt billede af Danmark.

Se hele praktikopslaget her.

Det politiske og økonomiske område:

Som politisk og økonomisk praktikant består dit arbejde i at følge udviklingen i den canadiske økonomi og politik i relation til Danmark. Arbejdsopgaverne er derfor alsidige med research, servicering af danske politiske organer og institutioner, deltagelse i møder, udarbejdelse af notater, indberetninger og rapporter om såvel danske som canadiske økonomi- og samfundsforhold.

Se hele praktikopslaget her.Seneste nyt

    Se alle