Gå til indhold

Om Canada

Canada er inddelt i ti provinser og tre territorier og har et indbyggertal på 40 millioner. Både engelsk og fransk er officielle sprog. Canada er en føderal stat med Kong Charles lll som statsoverhoved. Premierminister Justin Trudeau fra Canadas Liberale parti har været ved magten siden 2015. 

Ambassaden har udarbejdet en beskrivelse af Canadas politiske, økonomiske og historiske forhold. Endvidere kan der findes link til canadiske statistikhjemmesider på føderalt/nationalt niveau, samt på provinsielt/territorielt niveau her.

Derudover kan information fås på Canadas officielle webportal, hvor der blandt andet findes oplysninger om immigration til Canada, turistinformation, generel information samt links til provinserne, ministerier osv.

Danske virksomheder kan få rådgivning og information om kommercielle muligheder i Canada gennem vores handelskontor i Toronto.

 

Danskere i Canada

Ambassaden opfordrer danskere, bosat i Canada for en kortere eller længere periode, til at lade sig registrere på Udenrigsministeriets danskerliste.